Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Fenyőfő község önkormányzati oldalán

Derű Vendégház

Szálláshely

Bemutatkozás

Fenyőfő - napsütés, csend, nyugalom, erdő, pihenés.
Egy alkalommal lóval jártam ezen a területen. A ló tökéletes volt, kényelmes jármódja, aktív, figyelő, de nyugodt viselkedése teljes élvezetet adott számomra. Az egyik erdei ösvényen ügettünk, szemembe sütött a nap, körülöttem az erdő, a ló patája laza homokot érintett, élvezettel szívtam be az erdő illatát, miközben hátraszóltam lovas társamnak: „...én így akarok meghalni...”
Erre Ő: Meghalni..? Én meg ÉLNI!
A társamnak igaza volt, milyen igaza. Azóta Fenyőfőre költöztünk, mert így akarunk élni!
Fenyőfői vendégházunkat is egy lóról neveztük el. Derűről, aki a jókedvről, kedvességről és barátságos természetéről kapta a nevét. 
Várunk szeretettel fenyőfői vendégházunkban, ha vonz téged a természet, az erdei séták, a jó levegő, a csend, a nyugalom, a pihenés. Ez a kis község Győr-Moson- Sopron megyében a Bakonyban található. Habár a falu nincs túl magasan, több hegy is övezi, a Kőris-hegy (709 m), Sándor-hegy (393 m), Kakas-hegy (412 m), a Mennydörgő-hegy (418 m), Pápalátó-kői-hegy (390 m) és a Késellő-hegy (450 m). A falu körül természetvédelmi terület húzódik. A homoki ősfenyves megőrizte hidegtűrő hegyvidéki és melegkedvelő alföldi növényeit. Az ősfenyves mellett a Bakony felé húzódó ősborókás is található. Túrázni lehet Csesznekre, Bakonyszentlászlóra vagy a Hódos-ér völgyében, vagy a Cuha-patak szurdokvölgyében. Számos turistaút közül lehet válogatni, melyet kérésre megtervezünk részedre. Segítünk abban, hogy jól érezd magad nálunk. Hozhatsz kutyát, cicát, lovat, kecskét, kisbabát, egyszóval bármit, nálunk mindennek meglesz a helye. Programjaink között a későbbiekben kerékpárkölcsönzést, lovagoltatást és kocsikáztatást is tudunk majd ajánlani és állatsimogató is lesz. Ha vonz Vinye és közelsége - mert ez Bakony központja -, de mégis szeretnél távol lenni a zsúfoltságtól, szeretnél egy picit még szebbet, még érintetlenebbet átélni, úgy vendégházunk tökéletes választás lesz számodra. Kerti lugasunk alatt élvezheted a hűs estéket egy pohár bor társaságában, illetve az udvaron bográcsozási, a teljesen felszerelt nyári konyhában pedig sütési-főzési lehetőség van. Várunk párokat, családokat, kisebb-nagyobb csoportokat. Vendégházunkban 4 szoba található, melyben igény szerint alakítva 16 fő elfér. Minden szobához külön fürdőszoba és WC tartozik.

Árak ide kattintva!