Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Fenyőfő község önkormányzati oldalán

Üljük körbe a virtuális adventi koszorút

Program

Kezdés: 2020. 12. 20.

Időpontok

Kezdés: 2020. 12. 20. 19:00
10 település lakóival ülhetünk egy időben a szeretet asztalánál.

Mi, az Útirány.hu csapata, gondoltunk egy nagyot. Az előttünk álló négy vasárnapnak estéjén, pontban 7órakor élőben fogunk itt jelentkezni, azzal a szándékkal, hogy üljük körbe a virtuális adventi koszorút és gyújtsuk meg együtt a gyertyákat. Szeretnénk megosztani egy verset és egy mesét, amelyre Titeket felnőtteket és gyermekeiteket is szeretettel várjuk.

Ezen gondolatokat megosztottuk a velünk kapcsolatban álló önkormányzatokkal, szervezetekkel, akik örömmel fogadták a csatlakozás lehetőségét, ennek köszönhetően a következő hivatalos közösségi oldalakon is, látható lesz majd az élő közvetítés.

Melyek ezek?

Célunk ezzel, hogy főleg ebben a pandémiás helyzetben, forduljunk egymás felé, töltsünk együtt, hacsak virtuálisan is, néhány percet.

Ha te is magyarul beszélsz, akkor érteni fogod a versek, mesék üzenetét. Élj bárhol, határon innen vagy túl, tarts velünk, mindenkit szeretettel várunk.

Kérünk titeket, hogy osszátok meg ezt a videót, vigyétek hírét, hogy minél többen ülhessünk egy időben a szeretet asztalánál.

Köszönjük szépen a figyelmet, további szépeket, Isten áldjon mindenkit.