Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Fenyőfő község önkormányzati oldalán

Legyél te is rendőr

Közszolgálati hír

Befejezés: 2020. 05. 31.

Időpontok

Befejezés: 2020. 05. 31.

Hivatkozás

10 hónapos rendőrképzés

10 HÓNAPOS RENDŐRKÉPZÉS

Készülj fel a szolgálatodra!

A képzés nappali rendszerű, 10 hónap időtartamú és magába foglalja a rendőrségnél töltött gyakorlatot is. A sikeres felvételt követően a képzés első 2 hónapjában munkaviszonyban állsz, majd a második hónap végén – sikeres modulzáró vizsga letétele esetén – a rendőrség „próbaidős” hivatásos állományába kerülsz kinevezésre. A 10 hónap időtartamú képzés sikeres elvégzését követően önálló intézkedésre jogosult, szakmailag felkészített járőrként a rendőrség közrendvédelmi, közlekedésrendészeti, határrendészeti szakterületén teljesíthetsz szolgálatot, vagy a bevetési egységek csapaterős feladatainak ellátásában vehetsz részt.

Gondolkodj rendőrként is a karrierben!

Hivatásos rendőrként számodra is biztosított lesz a belátható, tervszerű előmenetel. Pályád során végezz el szaktanfolyamokat, így bűnügyi nyomozó vagy helyszínelő is lehetsz, illetve sok más érdekes beosztást tölthetsz be.

A jelentkezés, a felvételi eljárás, valamint a képzés számos elemében eltér más szakképző suli rendjétől. Ezért kérjük, hogy fokozott figyelemmel tanulmányozd a tájékoztatót, hogy megfontoltan dönthess!


Ne feledd!

A 10 hónapos képzésünkre történő jelentkezéssel élethivatást is választasz, és leendő szolgálati helyeden változatos szakterületeken teljesíthetsz majd szolgálatot! A rendőrséggel hosszú távra tervezhetsz, még akkor is, ha most nem ez lebeg a szemed előtt.


Bővebb tájékoztató és a jelentkezési egységcsomag az alábbi link segítségével tölthető le:
 

Csatolmány:

Tajekoztato_es_jelentkezesi_lap_a_10_honapos_rendor_szakkepesiteshez_meghosszabbított_határidővel.pdf

Plakát: