Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Fenyőfő község önkormányzati oldalán

KORONAVÍRUS ELLENI HELYI INTÉZKEDÉSEK

Közszolgálati hír

Cím

Frissítve: 2020.03.16.

Ezen oldal arra szolgál, hogy folyamatosan értesüljön, hiteles tájékoztatást kapjon koronavírus terjedése elleni helyi önkormányzati és egyéb intézkedésekről

Kapcsolatos információkkal frissítjük!

 

Közzétéve: 2020.03.16.  PDF formában itt letölthető

A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY MIATT KIZÁRÓLAG CSAK SÜRGŐSSÉGI BETEGELLÁTÁS NYÚJTHATÓ.

A RENDELÉSI IDŐ KEVESEBB ÓRASZÁMBAN MŰKÖDIK.

H 7.00-10.00 BAKONYSZENTLÁSZLÓ

K 15.00-18.00 BAKONYSZENTKIRÁLY

SZ 15.00-18.00 BAKONYSZENTLÁSZLÓ

CS 7.00-10.00 BAKONYSZENTKIRÁLY

P 7.00-10.00 BAKONYSZENTLÁSZLÓ

VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES.

KÖSZÖNÖNJÜK MEGÉRTÉSÜKET!

DR.NAGY GÁBOR


Közzétéve: 2020.03.15.  PDF formában itt letölthető

Tisztelt Bakonyszentlászlói. Bakonygyiróti és Fenyőfői lakosok!

Bakonyszentlászlón a koronavírus fertőzés megelőzése érdekében a következő óvintézkedéseket tesszük:

 

- Óvoda
Az Óvoda ez év március 16. hétfőtől nyári nyitvatartási rend szerint üzemel. Az óvodás szülők egyéni tájékoztatást kapnak az intézmény vezetőtől. -Kérjük a szülőket, amennyiben lehetőségük van és meg tudják oldani a felügyeletet, tartsák otthon gyermeküket!!!!! Kérném a szülőket mielőbb jelezzék az óvoda vezető felé aki nem tart igényt a felügyeletre.(0620 5909023)

- Iskola
A koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány "A koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről a köznevelési és szakképzési intézményekben" című 1102/2020 számú határozatában az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött. 2020. március 16. napjától az oktató-nevelő munka tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre.Tanulók számára szabad WIFI hozzáférést biztosítunk ( művelődési ház ). A belépéshez szükséges jelszót az intézmény bejáratánál hétfőtől kifüggesztjük. A csoportosulást e helyeken is mellőzzék! Ebben kérem a szülők felelősségteljes segítségét és odafigyelését gyermekeik érdekében!

 

- Gyermek étkeztetés ( iskola,óvoda)
A holnapi nap mindenkinek jogában áll fertőtlenített éthordóban az ebédet elvinni, valamint az intézményekben jelezzék, hogy a későbbiek folyamán kívánnak-e élni az étkezés lehetőségével.

(helyben étkezés nem engedélyezett)

 

-Idősek Otthona
A bentlakó idősek és az ott dolgozók védelme érdekében az otthonban határozatlan ideig látogatási tilalom van érvényben!

 

- Önkormányzat
Hétfőtől szünetel a személyes ügyfélfogadás Önkormányzatunknál. A lakosságot kérem, hogy ügyeiket elektronikus úton, vagy e-mailben (jegyzo@bakonyszentlaszlo.hu, polgarmester@bakonyszentlaszlo.hu), vagy telefonon ( 06 20 577 94 14) (+36 88 573 110) intézzék.
A személyes ügyfélkapcsolat csak az ügyintézővel előre egyeztetett, halaszthatatlan ügyben, mérlegelést követően lehetséges.

-Orvosi rendelő
Kérnénk a kedves betegeket, hogy az orvosi rendelő várótermében maximum 3 fő tartózkodjon, a többi beteg az orvosi rendelő udvarában várakozni szíveskedjen. A rendelési idő nem változik. További információért hívja a ( 0688 465105) telefonszámot. Korona vírus gyanú esetén ne menjen házi orvosához, hívja a 06 80 277 455 telefonszámot. Itt tájékozódhat a vírusról: https://www.nnk.gov.hu/index.php/koronavirus-tajekoztatok

 

-Könyvtár és művelődési ház
A könyvtár és művelődési ház a megszokott időben várja a látogatóit. Az épületekben egyszerre legfeljebb 3 fő tartózkodhat.További nyitvatartásról, esetleges bezárásról a jövőheti egyeztetések után döntünk.


A lakosságtól azt kérem, hogy lehetőség szerint mindenki kerülje a zsúfolt tereket,helyszíneket.Mindenkit kérünk a személyes higiénia fokozottabb, így a rendszeres és alaposkézmosás betartására.

Kérjük, a vírus terjedésének megelőzése érdekében, a rendkívüli helyzetben segítsük idős embertársainkat, szüleinket, nagyszüleinket, a szomszédokat a bevásárlásban, mindennapi gyógyszereik beszerzésében. Ne hagyjuk magukra az időseket!

Kérem, ha bármilyen fertőző, vírusos betegség tüneteit észleli magán, ne menjen tömegbe. Ha fennáll a koronavírus gyanúja, haladéktalanul értesítse telefonon háziorvosát vagy hívja a www.koronavirus.gov.hu oldalon elérhető zöld számot.

Köszönöm a türelmet, együttműködést!

 

 

Tisztelettel:

SoósZoltán
Polgármester, Bakonyszentlászló