Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Fenyőfő község önkormányzati oldalán

Közösségi tér felújítása Fenyőfőn

Dokumentumok

a) a Kedvezményezett neve: Fenyőfő Község Önkormányzata

b) pályázati felhívás neve, kódszáma: Pannónia Kincse Leader Egyesület - Helyi fejlesztések támogatása című, VP6-19.2.1.-70-9-21 kódszámú felhívásra

c) a projekt címe, azonosító száma: Közösségi tér felújítása Fenyőfőn 3415746947

d) a szerződött támogatás összege: 1 743 572 Ft

e) a támogatás mértéke(%-ban): 95%

f) a projekt tartalmának rövid bemutatása.:

Fenyőfő község önkormányzata a Vidékfejlesztési Program keretén belül a Pannónia Kincse Leader Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-70-9-21 kódszámú, Helyi fejlesztések támogatása című felhívás alapján 1 743 572 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt tárgya: Közösségi tér felújítása Fenyőfőn. A polgári stílus jegyeit képviselő  épület az elmúlt évtizedekben több funkciót is betöltött, volt posta épülete, internet elérhetőséget biztosító e-pont, jelenleg az önkormányzat bútor és használaton kívüli anyagok raktárhelyiségének szolgált. Az épület központi szerepét meg erősíti, hogy a falu központjában található, a település minden irányából könnyen gyalogosan és gépjárművel is megközelíthető. Az országos védelem alatt álló templom 15 méterre található, az orvosi rendelő és művelődési ház, mely magába foglalja a falugondoki szolgálatatást 200 m található az épülettől. A buszmegálló kb. 500 m-re. Célunk a település központjában, már több éve üresen álló, megjelenésében vonzó, polgári stílusú épület funkcióval való megtöltése volt, valamint a település közösségi helyszínének biztosítása. A felújítás során az épület külső homlokzata újult meg. Az építési munkák 2024 február 9-én befejeződtek. A projekt elsődleges célja volt az itt élők életminőségének javítása, komfortérzetük növelése egy olyan beruházás által, mely elsősorban a helyi szükségletek mértékéhez igazodva tényleges közösségi jellegű funkcióval és használattal bír.

g) a projekt befejezési dátuma: 2024.02.09.