Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Üdvözöljük Fenyőfő község önkormányzati oldalán

Serlegeső a kánikulában

Sporthír

Bakonyszentlászlói szemmel

A bakonyszentlászlói búcsú napján rendezték a Metabond Rallysprint & Minisprint Bajnokság soronkövetkező megmérettetését a Rábaringen. A rekkenő hőség igénybe vette a pilótákat, a nézőket, a technikákat egyaránt. A „kockaladák”-ból hamar kikerültek a jobb első lámpák, ezzel is segítve a levegő szabadabb áramlását. A vendégek kiszolgálására alkalmas készletek hamar kimerültek a büfében. Ezáltal azonban még jobban esett a fiúk számára a hűsítő italok esti elfogyasztása az elnyert trófeákból. Ismét Mázi Ferenc, valamint megbízható csapata látta el az időmérés-kiértékelés feladatát. Rájuk is nagy terhet rótt a 170 nevező, valamint az extra magas UV sugárzás, de az egész napos koncentráció egy pillanatra sem hagyott alább! Ezúton is köszönjük munkájukat!

 

A bakonyszentlászlóiak összesen hat dobogós helyezést szereztek, ami korábban még egy alkalommal sem sikerült. Eredményeik részletesen:

 

Sajner Péter élete második versenyén indult, ami igazából az első, hisz legutóbb a versenyautó már a gépátvételen sem akart beindulni. Sajnos a gyújtáselosztó múlt vasárnap is többször darabokra hullott, így be kellett érnie a Lada Kupa hetedik pozíciójával. Ennél azonban fontosabb, hogy a zöld kereklámpás tulajdonosa rettentően élvezte az autózást, saját elmondása alapján.

 

A több szálon is bakonyszentlászlói kötődésű Pázler Zsoltnak úgyszint meggyűlt a baja a meleggel, és ha ez nem lett volna elég, olaj volt a tűzre, hogy méretes lángok jelentek meg a Lada utasterében. Az első fordulóhoz hasonlóan, önhibáján kívül került idejekorán a nézők közé. Sebaj, javítási lehetőség még lesz bőven ebben az évben is.

 

 

Kecskés Zoltán legutóbb már egy kör erejéig kipróbálta a stopperóra elleni küzdelmet, nem csak a nézők kiszolgálása volt a cél, vagy a látványos autózás. Most azonban meglepődve tapasztalhatta, hogy az eslő kerekei jobban kopnak a hátsó abroncsoknál. Feladta a látványt, viszont sokkal gyorsabb lett. Igyekezetének meg lett a gyümölcse, hisz a Lada-kupában, és a hengerűrtartalom szerinti kategóriájában is felálhatott a dobogó legalsó fokára. Élete első elnyert serlege így mindjárt kettő lett, aminek annyira örült, hogy aznap éjjel még az ágyát is megosztotta velük!